Noi în Viber!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Noi în WhatsApp!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Apartamente cu doua camere in Chisinau

Creăm un complex locativ care va putea oferi o viață fericită și confortabilă familiei dumneavoastră. Complexul locativ «Casa Nouă» - o cladire nouă din Chisinău, situata în sectorul Botanica, pe strada Burebista 114/2, este alcătuit din 2 blocuri, parcare subterană pe două niveluri și spații comerciale Cu ajutorul înțelegerii posibilităților și nevoilor locuitorilor și îndeplinirea la timp a tuturor obligațiilor, apartamentele cu o cameră și două camere de la Botanica din «Casa Nouă» sunt soluția perfectă pentru rezolvarea problemei, în legătură cu locuința dumneavoastră.

 

Fiecare dintre noi visează la o locuință proprie. Dar de multe ori, noul apartament nu este accesibil. Prin urmare, cineva de ani de zile acumulează bani pentru acest vis, iar cineva decide să ia un apartament în rate sau credit ipotecar. Compania noastră vă oferă diverse oportunități de a achiziționa un apartament în complexul locativ «Casa Nouă»:

  • apartamente cu o cameră și două camere în rate;

  • achiziționarea și închirierea spațiilor comerciale;

  • apartamente cu două odai în ipotecă;

  • achiziționarea de apartamente și penthouse-uri la Botanica.

 

Compania noastră demonstrează, că locuințele bune și confortabile pot și ar trebui să fie accesibile pentru fiecare familie. Apartamentele la Botanica din complexul locativ «Casa Nouă» - într-unul dintre cele mai confortabile sectoare locative din Chișinău - sunt spații încăpătoare și luminoase, cu tavane înalte (2,8 metri) și ferestre cu o suprafață totală cuprinsă între 52 m2 și 80 m2.

 

În imediata vecinătate a complexului locativ «Casa Nouă» există magazine, bănci, farmacii, centrul mamei și copilului, un fond teritorial de asigurări sociale, licee și grădinițe, cafenele și restaurante, gradina zoologică și gradina botanică.

 

«Casa Nouă» - totul pentru confortul tău!