Noi în Viber!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Noi în WhatsApp!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Apartamente in ipoteca Chisinau

Fiecare dintre noi își dorește să devină proprietarul unui nou apartament de lux. Dar adesea apartamente noi nu sunt accesibile. Prin urmare, cineva de ani de zile acumulează bani pentru acest vis, iar cineva decide să facă o achiziție în credit.

 

Achiziționarea unui apartament în credit de la dezvoltator – o opțiune alternativă de a procura un apartament în ipotecă. Planul de plăți de la dezvoltator are o serie de avantaje, față de împrumutul bancar – un cost fix al locuințelor, o mică plată în avans și un program individual de plăți.

 

Un alt avantaj al ratei de la dezvoltator – este lipsa nevoii certificatelor de venit. Spre deosebire de bancă, atunci când luați un apartament într-un credit ipotecar, biroul de vânzări al companiei noastre de construcții nu vă solicită documente justificative despre salariul dumneavoastră de la locul de muncă.

 

Puteți alege un plan individual de plată în rate – lunar sau trimestrial. Dezvoltatorul este interesat să facă convenabil pentru client să achite plățile convenite – acest lucru ajută la evitarea formării datoriilor.

 

Apartamente în rate la complexul locativ «Casa Nouă»

  • pentru înregistrare este suficient să prezentați un pașaport;

  • lipsa controlurilor bancare;

  • nici un procent, pîna la finisarea construcției ;

  • economisiți timp;

  • abordare individuală a fiecărui viitor locatar.

 

Compania noastră depune maxim efort, pentru a facilita procesul de achiziționare a unui apartament, mai confortabil și profitabil. Experții noștri vor continua să dezvolte noi opțiuni pentru achiziționarea unui apartament în rate. Obțineți informații despre ofertele curente, la telefon: +373 67 555 566, +373 22 555 566 sau la biroul de vânzări din Chișinău, pe strada Tigina, 65.