Noi în Viber!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Noi în WhatsApp!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Vinzare locuri de parcari Botanica

Construcția unui complex rezidențial cu parcare pe două nivele este o soluție de parcare a autoturismelor pentru proprietarii lor. Având în vedere problemele din capitală cu parcarea, capacitatea de a cumpăra spații de parcare la Botanica este soluția cea mai rațională. Securitate completă, fiabilitate și prezența unui sistem de securitate și supraveghere video face ca achiziționarea unui spațiu de parcare în complexul locativ «Casa Nouă» să fie o investiție profitabilă.

 

Când cumperi un apartament în complexul locativ «Casa Nouă», merită să cumperi și un loc de parcare pentru mașină, pentru a evita amenzile și reparațiile mașinii, care pot apărea datorită zgârieturilor, care apar atunci când sunt parcate în zonele urbane.

 

O politica loială de prețuri și sprijinul juridic pentru dezvoltator sunt principalii factori în activitatea specialiștilor noștri. Scopul nostru este de a crea un confort optim pentru tine și familia ta!

Loc de parcare: de la 7500 euro până la 9000 euro. 

 

https://casanoua.md/

Amenzile pentru parcarea în locurile greșite, complexitatea parcării mașinii la Chișinău, furtul mașinilor îi obligă pe locuitorii să ia decizii raționale. A cumpăra locuri de parcare la Botanica - înseamnă a oferi soluții simultane a mai multor probleme. Principalele avantaje ale acestor investiții sunt:

  • spațiu suficient pentru parcare fără probleme;

  • prezența unui sistem de securitate în parcare, asigură siguranța mașinii și a proprietarului acesteia;

  • spațiu de stocare pentru un al doilea set de anvelope și biciclete;

  • ascensorul silențios și modern merge la parcare;

  • respectarea condițiilor climatice, cea mai optimă pentru autoturisme.

Prezența parcării la sol este, de asemenea, un avantaj competitiv, deoarece o infrastructură convenabilă vă permite să intrați rapid în birouri, magazine și alte spații comerciale și de divertisment.

Pentru informații, contactați biroul nostru la: mun. Chișinău, st. Tigina, 65 sau la telefon: +373 67 555 566, +373 22 555 566. Vom răspunde la întrebările dumneavoastră!