Noi în Viber!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Noi în WhatsApp!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Spații comerciale

În fiecare an, din ce în ce mai mulți reprezentanți de afaceri cumpără proprietăți comerciale de la dezvoltator. Aceasta este o opțiune mai profitabilă și mai sigură, în comparație cu achiziționarea de sedii pe piața imobiliară secundară. Astăzi, este un bun activ, care reprezintă o opțiune excelentă pentru investiții. Cererea mai mare este pentru spații în complexe locative noi, mai ales dacă locația are o rețea de infrastructură dezvoltată. În acest caz, proprietatea comercială de la Botanica, din complexul locativ «Casa Nouă» este o opțiune excelentă pentru investiții.

 

Achiziționarea de imobiliare de la dezvoltator se realizează cu obiective diferite:

  • aranjarea spațiilor comerciale;

  • achiziția și închirierea ulterioară;

  • amenajarea spațiilor de depozitare.

Se vând birouri și spații confortabile în clădirea nouă de pe Burebista, 114/2, din sectorul Botanica, din capitala, fără plata serviciilor de agenție și intermediari. Soluția constructivă a dezvoltatorului oferă cea mai confortabilă structură a clădirii. Toate bunurile imobiliare comerciale din Chișinău (Botanica) din complexul rezidențial «Casa Nouă» sunt concepute conform principiului "spațiului deschis", în care se nasc noi idei și se fac planuri ambițioase.

Principalele avantaje ale achiziționării de imobiliare comerciale în noua clădire sunt:

  • planificarea inițială și construirea de spații, care ulterior nu au nevoie de re-echipare;

  • Imobilele comerciale în complexul rezidențial «Casa Nouă» sunt transparente, din punct de vedere juridic, deoarece un dezvoltator deține toate zonele;

  • echipate cu sisteme de izolație, termoizolație și izolare fonică a încăperilor - ceea ce asigură aranjarea lor ușoară și rapidă;

  • parcarea subterană și infrastructura bine dezvoltată, în sectorul dens populat al capitalei, rezolvă problema confortului pentru viitorii clienți ai acestor proprietăți comerciale.

 

Agenții noștri cu experientă, vă vor ajuta să analizați oportunitățile de tranzacționare ale sediului, să examinați toate calculele necesare și să faceți alegerea potrivită a proprietății imobiliare. Sunați chiar acum la telefon: +373 67 555 566, +373 22 555 566. Sau veniți la biroul nostru: mun. Chișinău, st. Tighina, 65.