Noi în Viber!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Noi în WhatsApp!
(+373) 67 5555 66

Apelați-ne sau scrieți-ne!

Vînzarea apartamentelor cu o odaie

Fiecare apartament în complexul locativ «Casa Nouă» este un spațiu cu decorațiuni de înalta calitate și zonare confortabilă. Complexul locativ «Casa Nouă» este o cladire nouă, situată în sectorul Botanica, pe strada Burebista, 114/2, alcatuită din 2 blocuri, parcare subterană pe două nivele și spații comerciale. Datorită înțelegerii posibilităților și nevoilor locatarilor și îndeplinirea la timp a tuturor obligațiilor, apartamentele cu două odai și cu o odaie din «Casa Nouă» sunt soluția perfectă pentru a rezolva problema legată de lipsa locuinței.

 

Vânzarea de apartamente cu o cameră la Botanica, în «Casa Nouă», are ca scop rezolvarea nevoii principale și realizarea viselor. Fiecare dintre noi visează la un apartament nou. Dar de multe ori, nu există o oportunitate să-l procurăm imediat. Prin urmare, cineva de ani de zile acumulează bani pentru acest vis, iar cineva decide să ia un apartament în rate sau într-un credit ipotecar.

 

Apartamentele cu o odaie în complexul locativ «Casa Nouă» sunt spațioase și luminoase:

  • suprafața lor variază între 44 m2 și 49 m2;

  • cu ferestre instalate pe podea;

  • cu tavane înalte de până la 2,8 metri;

  • realizat în stil european, cu un aspect convenabil;

  • echipate cu izolație termică și fonică.

 

Compania noastră dovedește că locuințele bune și confortabile pot și ar trebui să fie accesibile pentru fiecare familie. Apartamentele cu o cameră la Botanica, în complexul locativ «Casa Nouă» — într-unul dintre cele mai confortabile sectoare din Chișinău — soluția perfectă, pentru alegerea locuințelor. În imediata vecinătate a complexului locativ «Casa Nouă» există magazine, bănci, farmacii, centrul mamei și copilului, fondul de asigurări sociale teritoriale, mai multe licee și grădinițe, cafenele și restaurante.

 

Noi facem totul pentru confortul tău! Prețurile apartamentelor cu o odaie le puteți concretiza la telefon: +373 67 555 566, +373 22 555 566.